Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Steun ons werk


Onze webwinkel


 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Zuid Holland - Den Haag


Sea Life [Attractie]
Strandweg 13
2586 JK - Den Haag
Tel: 070-3542100
http://www.sealifeeurope.com

Sea Life is op de boulevard van Scheveningen, direct aan het strand.Sea Life is geheel overdekt. Bezoek ons centre en ontdek van heel dichtbij de prachtige onderwaterwereld in meer dan 40 aquaria. Zie de vissen en dieren uit onze eigen Noordzee zoals het scholletje of de makreel maar ook de rog en de haai. Loop door de 8 meter lange tunnel en zie de haaien en andere vissen vlak boven uw hoofd zwemmen.Maar er is meer. Ook zijn er lieflijke zeepaardjes, stoere krabben en kreeften en kleurrijke tropische vissen. Sea Life heeft een deel van het centre omgebouwd tot tropisch oerwoud. In het Amazone gebied komen meer vissoorten voor dan in de Atlantische Oceaan. U ziet o.a. Roodbuik piranha's, Pacu's en zilverbijlzalm. Ook is er een voelpoel bij de babydieren. Onder begeleiding van een Sea Life medewerker mag je voorzichtig zeedieren aanraken zoals bijvoorbeeld een Zeester.


Madurodam [Attractie]
George Maduroplein 1
2584 RZ - Den Haag
Tel: 070-4162400
http://www.madurodam.nl

Madurodam is sinds 1952 in opzet niet veranderd. Na een proces van enkele jaren is Madurodam in 1996 uitgebreid. Naast de entree, bestaande uit twee dijken en een grote vuurtoren, en enkele nieuwe maquettes werden twee multifunctionele zalen en een tentoonstellingshal toegevoegd. Het grootste maquettebouwproject na de opening is de vernieuwde luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Deze is in 2003 volledig gerenoveerd. Op het platform is een nog niet eerder vertoonde inductietechniek te zien, waar de drie meter lange vliegtuigen door middel van een magnetisch veld, oplaadbare accu's en minicomputers worden voortbewogen.


Omniversum [Attractie]
President Kennedylaan 5
2517 JK - Den Haag
Tel: 0900 - 6664837
http://www.omniversum.nl

Omniversum is een filmattractie met een immens groot koepelscherm waar films op geprojecteerd worden. U zit in een comfortabele stoel en ziet overal om u heen beeld. Zo zit u midden in de film en lijkt het net alsof u de avonturen zelf meemaakt.Wat voor soort films worden er vertoond?De films die in Omniversum vertoond worden heten oorspronkelijk ‘IMAX-films’. Kijk onder ‘Technische uitleg’ als u hier meer over wilt weten.Hoe lang duurt een voorstelling?Een voorstelling duurt een klein uur, inclusief het voorprogramma. Op elk heel uur begint een voorstelling met telkens afwisselende films. Kijk onder ‘Programma’ om te zien welke voorstelling wanneer vertoond wordt.

 

 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats7