Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Zeeland - Zierikzee


Frisiarondvaarten
Het Luitje
Zierikzee
4301 AS
Tel 0166-654321
http://frisiarondvaarten.nl/

Dit schip is gebouwd in 1962 en is 40 meter lang en 8 meter breed. In restaurantopstelling heeft dit schip een capaciteit van 100 personen in de bovensalon en 90 personen in de beneden salon. Al het meubilair staat los, waardoor het mogelijk wordt een gedeeltelijk staand feest te houden voor 250 personen. Het buitendek biedt plaats aan 200 personen. Het is overdekt door een partytent waar 50 gasten zitplaats kunnen nemen, tijdens feesten en partijen kunnen wij deze ruimte als rokerstent gebruiken. Het schip is goedgekeurd voor 375 passagiers. Tijdens de zomer dienstregeling nemen we bij mooi weer maximaal 350 gasten mee aan boord.


Cameramuseum
Visstraat 12
4301 CC Zierikzee
Tel. 0111 - 41 26 94
http://www.cameramuseum.nl

Het Cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar aspecten tot nu toe, een ontdekkingstocht voor jong en oud.
Ontdek meer over de Schouwse fotografen, donkere kamer, studio, projectie en stereo. Natuurlijk komen ook veel camera’s en allerlei toebehoren aan bod. En dat alles wordt omlijst met levensechte taferelen. Dit vindt u verdeeld over het drie verdiepingen tellende pand.ook zijn er veel doe-activiteiten te boeken voor groepen en u kunt op afspraak op de foto in Zeeuwse klederdracht (vanaf twee personen).


Stadhuismuseum
Meelstraat 6-8,
4301 EC Zierikzee
tel.: 0111-454 464
http://www.stadhuismuseum.nl

Het Stadhuismuseum vertelt het verhaal van monumentenstad Zierikzee en haar omgeving. Het museum heeft deze naam te danken aan het gebouw waarin het is gehuisvest, namelijk het voormalige stadhuis van Zierikzee.


Laco Zierikzee
Lange Blokweg 27
A4301 NW Zierikzee
Tel(0111)-413 690
http://www.laco.eu/zierikzee

Bij Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland vind je een uitgebreid aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Zoals Laco Knuffelzwemmen voor de allerkleinsten en diplomazwemmen via het populaire Laco Zwem ABC. Maar natuurlijk kun je ook komen baantjes zwemmen, je conditie verbeteren met een van onze aquasporten of meedoen aan Laco Vitaal voor actieve senioren!


Stichting Filmtheater Zierikzee
Kerkhof 3
4301 BZ Zierikzee
tel 0111 – 410 202
http://www.fizi.nl

Stichting Filmtheater Zierikzee - kortweg fiZi - is in 2001 opgericht met het doel een structureel hoogwaardig filmprogramma te bieden voor een breed publiek.
U kunt wekelijks op de vrijdag-, zaterdag-, zondag- en maandagavond een recente kwaliteitsfilm zien en op de woensdagmiddag een goede kinder- of jeugdfilm.
Voor de filmliefhebbers die liever ’s middags naar de film gaan is er elke dinsdagmiddag de fiZi-matinee. De films worden geselecteerd op basis van inhoud en kwaliteit. Zo kort mogelijk na de landelijke première zijn deze films in fiZi te zien. Een belangrijk deel van de programmering bestaat uit Europese films, waaronder Nederlandse kwaliteitsfilms. Maar fiZi vertoont ook films uit de Verenigde Staten, Canada, India, Iran, Japan, ... kortom uit alle windstreken


Prince Helicopters
Gooikensweg 1
4301 PD Zierikzee
Zeeland
Telefoon: 0111-415703
http://prince-helicopters.nl/

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor een rondvlucht vanaf ons eigen heliport vlakbij Zierikzee. De rondvluchten kunnen we helemaal aanpassen naar uw wensen. Zowel route als vluchtduur kunt u zelf bepalen. Daarnaast hebben wij al een aantal prachtige tours voor u klaar staan. Kijk bij Tours&Events om een overzicht te zien.
Een helikopter rondvlucht kado doen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk in onze online shop naar de verschillende kadobonnen. Een uniek cadeau. Ook is het mogelijk om op een lokatie naar keuze te landen. Uiteraard zal deze lokatie aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Aankomen per helikopter op bijvoorbeeld een bruiloft is natuurlijk wel heel uniek. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


De Scaldis
't Luitje,
4301 EZ Zierikzee
Tel 0612629109
http://www.descaldis.nl

In 2016 organiseert de Scaldis weer gezellige meezeilmiddagen en zeehondentochten. U kunt dan op individuele basis 3 uurtjes meezeilen, helpen met het hijsen van de zeilen, genieten van de Oosterschelde en bruinvissen spotten. De afvaartijden van de zeehondentochten zijn afhankelijk van het getij, alleen bi laag water zijn de zeehonden goed te zien als ze op de zandbank liggen.


 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats