Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Zeeland - Vlissingen


Zeeuws maritiem muZEEum [Museum]
Nieuwendijk 11
4381 BV - Vlissingen
Tel: 0118-412498
www.muzeeum.nl

De rijke Zeeuwse maritieme geschiedenis kun je zien, horen, ontdekken en ervaren, in vier thema's: Water, Werk, Glorie en Avontuur. Ook voor kinderen is het muZEEum leuk en spannend. Zij kunnen bijvoorbeeld hun gang gaan met allerlei informatieve spelletjes en computerspellen. Het muZEEum beschikt over diverse (vergader-)ruimtes. In brasserie 'De Gecroonde Liefde' kun je in een aangename sfeer lunchen, dineren of koffie drinken. Op afspraak wordt er (voor uw groep) een rondleiding georganiseerd. Het is ook mogelijk om vanuit het muZEEum te starten met een stadswandeling door het historische centrum van Vlissingen.


Vrijburgbad [Zwembad]
Sportweg 2
4387 PM - Vlissingen
Tel: 0118-486820
www.optisport.nl/vrijburgbad

Een van de mooiste en modernste baden van Nederland !  Door samen een nieuw complex te bouwen, beschikken de twee gemeenten sinds 1 juli 2003 over een bijzonder riante accommodatie. Het bad bevindt zich tussen de twee steden, pal ten noorden van bedrijventerrein Vrijburg. De locatie aan de Nieuwe Vlissingseweg is goed te bereiken: langs de weg loopt een autoluwe fietsroute, er is een busverbinding met beide steden en er zijn ruime parkeermogelijkheden. Met een recreatiebad, instructiebad, verenigingsbad, wedstrijdbad, fitnessvoorzieningen en een Brasserie biedt het complex volop mogelijkheden aan zowel recreatieve als sportieve gebruikers van alle leeftijden.


Iguana [Zoo]
Bellamypark 31-37
4381 CH Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-417219
www.iguana.nl

Iguana is een opvangcentrum voor reptielen, amfibieŽn en geleedpotigen. Door overheid en particulieren worden dieren aangebracht die in beslag zijn genomen of om welke reden dan ook niet meer gewenst zijn. Een deel van de aangebrachte dieren ziet u in onze tentoonstelling. Het zijn dieren die niet meer terug in de natuur kunnen, bijvoorbeeld omdat hun biotoop verwoest is of omdat ze gehandicapt zijn en een oog of een poot missen.

 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats