Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Zeeland - Middelburg


Cinema Middelburg [Bioscoop]
Achter de Houttuinen 30
4331 NJ – Middelburg
Tel: 0118-613482
www.cinemamiddelburg.nl

Stichting Cinema Middelburg heeft zich ten doel gesteld een filmaanbod te verzorgen voor de inwoners en bezoekers van Middelburg en omgeving en wil daarbij een stabiele en inspirerende schakel zijn in het culturele, sociale en maatschappelijke leven. We geven dit vorm door: een brede selectie van kwaliteitsfilms te vertonen voor een zo groot mogelijk publiek en daarmee een volwaardige ‘avond uit’ te bieden.


Bowling en party center de Kruidmolen [Bowlen]
Kruitmolenlaan 129
4337 KP - Middelburg
Tel: 0118-634862
www.bowlingdekruitmolen.nl

U bent bij ons aan het goede adres als u sportief en gezellig bezig wilt zijn; voor het sportieve deel kunt u gebruik maken van onze uitstekende bowlingbanen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een gezellig uurtje bowlen, in ons restaurant verwennen wij u graag met een van onze warme of koude buffetten. Eerst bowlen en dan eten? Geen probleem, vier uw overwinning met de hele groep onder het genot van spidergrillen. En natuurlijk, u kunt uiteraard ook alleen maar eten zonder te bowlen. Meer informatie kunt u vinden in het hoofdstuk “restaurant” en in “arrangementen”.


Indoor karting Middelburg [Karten]
Arnesteinweg 19
4338 PD - Middelburg
Tel: 0118-617475 of 0118-618911
www.kartingzeeland.nl

Wil je je vrienden, familie of collega`s uitdagen en verslaan op de leukste en beste kartbaan van Zeeland? Met piepende banden weg rijden en vervolgens vol gas de bocht af snijden zonder ook maar om te kijken. Op de openbare weg levert dit je een bekeuring en een preek op, Maar bij Karting Zeeland misschien wel de eerste plaats. Boek dan nu een aantal kartheats of (kinder) arrangement en kijk of je het baanrecord scherper kunt zetten! Wij beschikken over ruime ervaring in het organiseren van evenementen voor grote en kleine groepen. De mogelijkheden zijn legio, dus voor ieder wat wils.


Zeeuws museum [Museum]
Abdij 3 (plein)
4331 BK - Middelburg
0118-653000
www.zeeuwsmuseum.nl

Het Zeeuws Museum bevindt zich in de middeleeuwse abdij in het centrum van Middelburg. Met prachtige, eigentijdse presentaties toont het museum een onverwachte kant van Zeeland. Beleef de 80-jarige oorlog aan de hand van een serie unieke en wereldberoemde wandtapijten met zeeslagen uit de 16e eeuw. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie met onder andere archeologie, schilderijen en porselein. Naast de vaste collectie zijn er in het museum vernieuwende tentoonstellingen te zien waarin ook de collectie op een onverwachte manier wordt gepresenteerd.


Mini Mundi [Activiteit]
Podium 35
4337 WV - Middelburg
0118-471010
www.minimundi.nl

Je vindt er veel verrassende en spannende familieattracties, een grote binnen- en buitenspeeltuin, een megapaviljoen en een compleet miniatuurpark. Beleef met hoge snelheid de familie-achtbaan, stap in de schommelschuit, bestuur een autootje of bekijk de authentieke carrousel. Het kan allemaal! En voor de echte waaghalzen is er een 10 meter hoge ballontoren, waar vanuit je het hele park kunt bewonderen. Als je door het miniatuurpark loopt, ben je net een reus. Zo klein zijn de huisjes die er staan. Je ziet het indrukwekkende stadhuis en abdijcomplex van Middelburg en de Vlissingse boulevard. Hoor je de klokken van Arnemuiden en zie je hoe dat schip dat brand vliegt? Er is zoveel te zien, je kijkt je ogen uit!


Stalhouderij Boone [Rondrit]
Tel: 06-53172187
www.stalhouderijboone.nl

Deze stalhouderij verzorgt rondritten per paardentram door Middelburg. Tijdens de rondrit wordt in het Nederlands en in het Duits uitleg gegeven over de diverse bezienswaardigheden tijdens de rit. De rondritten duren ca. 25 minuten.


Rondvaart Middelburg [Rondvaart]
Achter de Houttuinen 39
4331 NJ - Middelburg
Tel: 0118-643272
www.rondvaartmiddelburg.nl

U vaart in open boten (54 pers.) door de oude grachten van Middelburg met aan beide zijden oude gebouwen en pakhuizen die stammen uit een rijk (VOC) verleden en onder soms zeer lage bruggen en door de in 1994 gerestaureerde sluis. Door de deskundige uitleg tijdens deze gezellige tocht maakt u kennis met de rijke cultuurhistorie van Middelburg vanuit een ander perspectief.


Middelburg Rondvaart [Rondvaart]
Loskade 45
4331 AA - Middelburg
Tel: 0118-419367
www.middelburg-rondvaart.nl

Vanuit Middelburg vinden er met moderne dagpassagiersschip “Lady Madeleine”, zowel Rondvaarten als verschillende besloten vaartochten plaats. Op aanvraag is het ook mogelijk dat het schip voor dagtochten of andere of evenementen wordt ingezet. De “Lady Madeleine” heeft als ligplaats Loskade Middelburg. Het is een moderne rondvaartboot met een ruime salon met zitplaatsen voor zo’n 200 personen. Naast de moderne faciliteiten is de “Lady Madeleine” het enige dagpassagiersschip in Zeeland dat geheel is aangepast voor minder-valide mensen.

 

 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats