Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Zeeland - Goes


Wellness Goes
Geldeloozepad 7-11
4463 AJ Goes
tel + 31 (0)113 22 35 05
http://www.fitland.nl/wellness/goes/

Wellness Goes is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan Wellness Zeeland belooft dan ook een onvergetelijke belevenis in een wereld vol luxe, wellness en ontspanning.
Wellness Goes is onlangs bekroond tot ‘Beste Wellnessresort van Zeeland’ en dat maakt een bezoek aan dit luxe sauna complex meer dan waard. Nergens anders vindt u, in de provincie Zeeland, zo’n uitgebreid aanbod aan saunafaciliteiten, massages, hammam, – rasul,- en beautybehandelingen.


Omnium
Zwembadweg 3
4463 AB Goes
tel 0113 233388
http://omnium.nl/

Een uurtje bewegen of een compleet dagje uit, bij Omnium kan het allemaal en onder één dak. In het Tropisch bos ervaar je hoe we bomen en planten gebruiken in ons dagelijks leven. Het zwembad van Omnium heeft alles wat je van een zwemparadijs mag verwachten. De vier sporthallen van Omnium vormen de thuisbasis van veel sportverenigingen en sportopleiding CIOS Goes-Breda.


Het Historisch Museum de Bevelanden
Singelstraat 13
4461hz Goes
Tel 0113 228883
http://www.hmdb.nl

Het historische museum de bevelanden is gevestigd in een voormalig klooster, dat ook lange tijd als weeshuis dienst heeft gedaan naast de permanente tentoonstellingen specialiseert het museum zich al enkelejaren in texstiel ook na uw bezoek aan het museum is het goed vertoeven in Goes.


Stoomtrein Goes-Borsele
Albert Plesmanweg 23
4462 GC Goes
tel 0113-270705
http://www.destoomtrein.nl

Onze authentieke museumtreinen rijden over onze eigen spoorlijn van Goes via Kwadendamme naar Hoedekenskerke, en natuurlijk ook weer terug. U kunt met ons meereizen om zo een prachtige nostalgische treinreis te maken door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. De conducteur komt natuurlijk de kaartjes knippen, terwijl de stoker zich op de stoomlocomotief in het zweet werkt!


 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats