Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Utrecht - Zeist


Slot Zeist [Bezienswaardigheid]
Zinzendorflaan 1
3703 CE - Zeist
Tel: 030-6921704
www.slotzeist.com

Tegenwoordig wordt Het Slot Zeist voor vele doeleinden gebruikt, zowel zakelijk als particulier. In het hoofdgebouw bevinden zich de schitterende stijlzalen die zeer geschikt zijn voor recepties, vergaderingen, symposia, bedrijfs- en produktpresentaties, maar ook voor lunches, buffetten, diners, of een stijlvol diner(-dansant). De rustieke Congreszaal, gelegen in het hoofdgebouw onder de hanebalken, is geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feesten met band of disk-jockey. Ook beschikt Het Slot Zeist over diverse vergaderruimten voor groepen van 10 tot 150 personen. Daarnaast bent u voor uw huwelijk van harte welkom in het Slot Zeist vanaf uw ja-woord tot een bruisend feest in de kleine uurtjes.


Hotel Theater FIGI [Bioscoop/Hotel/Theater]
Het Rond 2
3701 HS - Zeist
Tel: 030-6927400
www.figi.nl

Hotel Theater Figi ligt in het centrum van Zeist, één van de mooiste plaatsen op de Utrechtse Heuvelrug. Het luxueuze hotel is onderdeel van een groot complex waar veel faciliteiten zijn ondergebracht. Je vindt hier theatercafé het Weeshuis, het Frans getinte restaurant Walkart Park en een congrescentrum. Wanneer je in de espressobar een gebakje uit eigen keuken kiest, proef je nog hoe George Figi deze patisserie in 1902 in zijn banketbakkerij maakte. In één van de vier bioscoopzalen die het hotel rijk is, draaien dagelijks zowel recente films als cultfilms.


Slottuintheater [Openluchttheater]
Zinzendorflaan 1
3703 CE - Zeist
Tel: 06-26360190
www.slottuintheater.nl

In de tuinen van Slot Zeist bevindt zich het Slottuintheater. In de zomermaanden zijn hier gratis voorstellingen, omdat de stichting vindt dat iedereen moet kunnen genieten van cultuur. Zodra de temperaturen beginnen te stijgen, opent het Slottuintheater haar deuren. De meeste voorstellingen zijn voor alle leeftijden, maar er zijn ook speciale kindervoorstellingen.

 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats