Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Groningen - Delfzijl


Muzeeaquarium Delfzijl [Museum]
Zeebadweg 7a
9933 AV - Delfzijl
Tel: 0596-632277
www.muzeeaquarium.nl

Een druipsteengrot of een echt hunebed, schelpen in allerlei vormen en kleuren, hondshaaien, de maritieme geschiedenis van Delfzijl, originele duikpakken, het is allemaal te zien in het Muzeeaquarium. En het blijft niet alleen bij kijken, er valt ook veel zelf te doen: bijvoorbeeld zeebeestjes aaien in de aaibak. Het Muzeeaquarium Delfzijl, vijf bijzondere musea en een leuk zeeaquarium, is gevestigd onder aan de dijk en vlakbij het strand en de haven. Naast de permanente exposities archeologie, schelpen, geologie, scheepvaart, visserij en een zee-aquarium zijn er wisselende tentoonstellingen te zien over diverse onderwerpen.


Molen Adam [Galerie/bezienswaardigheid]
Molenberg 21
9934 CG - Delfzijl
www.expositiemolenadam.nl

In Molen Adam wordt al sinds tientallen jaren kunst tentoongesteld in steeds wisselende exposities. Vijf keer per jaar nodigen wij daarvoor een aantal kunstenaars uit om hun werk te laten zien. De exposities duren 8 weken en beginnen altijd op een zondagmiddag met een vernissage. In de molen hebben we drie verdiepingen tot onze beschikking. De verdiepingen helemaal bovenin zijn te bezoeken als de molenaar aanwezig is. Dan wappert buiten de blauwe wimpel.


De Molenberg [Bioscoop]
Molenberg 11
9934 EG - Delfzijl
Tel: 0596-852584 of 06-51854115
www.filmligadelfzijl.nl

Filmliga Eemsmond Delfzijl vertoont al vanaf 1990 films in Delfzijl. 15 keer per jaar een kwaliteitsfilm, iedere schoolvakantie een kinderfilm en een extra film op de avond. 1x per jaar een film in kader van kunst en cultuur i.s.m. Culturele Raad Delfzijl. In November een Franse film in het kader van het landelijke Franse Filmfestival. Totaal 25 films per jaar. De voorstellingen vinden plaats op dinsdagavond, kinderfilm op dinsdagmiddag in Bioscoop/Cultureel Centrum De Molenberg te Delfzijl. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk, maar een lidmaatschap biedt u korting op de toegangsprijs en 6 keer per jaar toezending van de filmladder met overzicht van de filmligavoorstellingen in de provincie Groningen.


Zwembad Dubbelslag [Zwembad]
Zwet 60
9932 BT - Delfzijl
Tel: 0596-612318
www.dubbelslag.nl

Zwembad Dubbelslag biedt naast een geheel nieuwe zwemvoorziening ook een sociaal maatschappelijke ontmoetingsplek voor de inwoners van Appingedam en Delfzijl en omstreken. Zwembad Dubbelslag organiseert activiteiten gericht op elke leeftijdsgroep. Naast dat u welkom bent om rustig banen te zwemmen in het professionele acht banen tellende wedstrijdbad, is er een bruisend AquaSportief programma en een recreatief aanbod. De ervaren medewerkers van Zwembad Dubbelslag zullen op een kundige, creatieve en enthousiaste wijze al deze diensten aanbieden. Dankzij de prettige sfeer en servicegerichtheid, voelt u zich al snel helemaal thuis!


Target [Lasergamen]
Molenberg 13
9934 CG - Delfzijl
Tel: 0596-610900
www.partycentrum-debolder.com/site/index.php/lasergame3

Het is donker en u beweegt zich behoedzaam voort. De adrenaline pompt door uw aderen en zorgt dat u tot het uiterste gespannen bent. Verdacht op de minste beweging ontgaat u niets. Daar...., een speler van de andere partij, u legt aan en schiet. RAAK ! Uw tegenstander druipt verslagen af en u voelt zich onoverwinnelijk. Maar pas op, voor u het weet bent u zelf een "Target"!


Bowling de Bolder [Bowlen]
Molenberg 13
9934 CG - Delfzijl
Tel: 0596-610900
www.partycentrum-debolder.com/site/index.php/bowlen1

Met 4 moderne bowlingbanen met flitsende lichtspektakels en verrassende geluidseffecten maakt de Bolder het alom bekende bowlen tot een eigentijdse, populaire belevenis. Een prachtige bar, fluorescerende bowlingbanen en ballen maken van uw middag of avond bowlen een belevenis.


De Bolder [Partycentrum]
Molenberg 13
9934 CG - Delfzijl
Tel: 0596-610900
www.partycentrum-debolder.com

U kunt bij ons terecht voor actieve en culinaire activiteiten van 1 tot 1500 personen. De Bolder is de locatie bij uitstek voor Party & Business Events. De Bolder Party & Business Events is de ideale locatie voor een gezellig dagje of avondje uit, van Bowling tot Lasergame, van Diner tot Buffet en van Oudhollandse spelen tot wervelende Workshops als Latin Dance en Splash art of natuurlijk een van de vele andere mogelijkheden. Gratis parkeerplaatsen voor de deur en 7 dagen per week geopend. De Bolder Party & Business Events beschikt over meerdere moderne goed geoutilleerde zalen in diverse afmetingen voor feesten, recepties en bijeenkomsten.

 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats