Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Friesland - Heerenveen


Lasergame Heerenveen [Lasergamen]
Gedempte Molenwijk 13
8442 BG - Heerenveen
Tel: 06 - 59493949
www.lasergame-heerenveen.nl

Bij Lasergame Heerenveen krijg je een pak aan met daaraan een lasergun. Het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk andere spelers van het andere team te raken met jouw lasergun. Je kunt geraakt worden op de voorkant, achterkant, gun en schouders. Als je geraakt bent wordt je pak voor 6 seconden gedeactiveerd zodat je tijd hebt om dekking te zoeken. Bij lasergame heerenveen is het mogelijk om 2 soorten spellen te spelen. Ten eerste is dit het solo spel, hierbij speelt iedereen voor zich. Ten tweede kan voor het team spel gekozen worden. Hierbij wordt de groep verdeeld onder een groen en een rood team. Het spel wordt met groepen van maximaal 18 personen tegelijk gespeeld, grotere groepen worden verdeeld. Dit intensieve spel duurt 12 minuten. Na een pauze kan voor een tweede spel gekozen worden om de score te verbeteren en een sportieve "revanche" te krijgen. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in de Lasergame Arena met veel special-effects, muziek en ook de laserlights uit de guns zorgen voor futuristische effecten. De Arena van Lasergame-Heerenveen beslaat twee verdiepingen.


De Vries indoor karting [Karten]
Griend 3
8443 CG - Heerenveen
Tel: 0513-681662
www.indoorkartingheerenveen.nl

Onze kartingbaan in Heerenveen is breed, snel, uitdagend, veilig en voldoet aan de nieuwste eisen. Na het racen kunt u op uw gemak de uitdraai met rondetijden bekijken in het Kart Cafe dat van bovenaf uitzicht biedt over het gehele circuit. Bij de indoor kartbaan wordt gebruik gemaakt van super-snelle en veilige 200 CC karts die speciaal voor Indoor Karting ontwikkeld zijn. Deze karts kunnen een topsnelheid bereiken van boven de 80 kilometer per uur. Bovendien is er professionele begeleiding aanwezig van ervaren coureurs. In de karthal is een computergestuurd scorebord aanwezig, waarop tijdens het rijden de laatste gegevens van de op dat moment rijdende coureurs vermeld worden. Deze gegevens kunnen ook gevolgd worden op de in het Kart Café aanwezige monitor. Kortom, wilt u individueel of in groepsverband een gezellige en sportieve dag beleven, kom dan naar De Vries Indoor Karting in Heerenveen en ervaar het ultieme F1 coureur gevoel.


Museum Heerenveen [Museum]
Minckelersstraat 11
8442 CE - Heerenveen
Tel: 0513-623 408
www.heerenveenmuseum.nl

In hartje centrum van Heerenveen, vlakbij de gezellige winkeltjes en sfeervolle restaurants ligt Museum Heerenveen waar u aan de hand van archeologische vondsten, zeldzame historische objecten en indrukwekkende kunst van onder andere Dirk Piebes Sjollema, Jan Mankes en Tjeerd Bottema kennis maakt met deze veelzijdige gemeente. De blikvanger is de spectaculaire stadsmaquette van Heerenveen anno 1830, nog steeds de grootste ‘indoor’ stadsmaquette van heel Nederland. Ook de bijzondere collectie aan Heerenveens zilver en de vorstelijke geschiedenis van Lustoord Oranjewoud zijn te zien. Op de 'zolder van pake' viert de nostalgie hoogtij. Onderdeel van het Museum Heerenveen, is het Ferdinand Domela Nieuwenhuis Museum. Een zeer sfeervol museum, waar u zich in de leefwereld waant van één van de meest boeiende personen uit de recente Nederlandse geschiedenis. Domela Nieuwenhuis (1846-1919), de vader van het Nederlandse socialisme, was de meest gehate en geliefde persoon van zijn tijd. De Friese veenarbeiders noemden hem 'us ferlosser'. Samen vormen de collecties een veelzijdig dubbelmuseum, toegankelijk voor een breed publiek.


De Bios Heerenveen [Bioscoop]
Burgemeester Kuperusplein 52
8442 CM - Heerenveen
Tel: 0513-654051
www.bios-heerenveen.com

Voor genieten van een goede film, een opera, een balletvoorstelling... Het kan allemaal in De Bios Heerenveen. De Bios biedt een uitgebreid pakket aan films, voorstellingen en theatershows aan. Ook heeft De Bios een filmhuis gelegen in Leeuwarden.


 

 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats