Informatie lijnEmail: ugamedia@wirehub.nl
 

Advertenties 

Partner sites & media
 

leefbewust.gif (10756 bytes)

 

 

 

Dagje uit - Provincie Noord Brabant - Roosendaal


Nationaal Voetbalmuseum de Voetbalexperience [Museum]
Herstaco Stadion, Borchwerf 4
4704 RG - Roosendaal
Tel: 0165-520537
www.voetbalexperience.nl

Welkom in het Nationaal Voetbalmuseum de Voetbalexperience, gevestigd in het Herstaco stadion te Roosendaal. Bewonder de schatten uit de geschiedenis van de voetbal. Laat je voetbaltalent zien in de skill zone, waar je kunt dribbelen, schieten, koppen en printen. Beleef de spannendste moment uit een eeuw voetbalgeschiedenis opnieuw in beeld en geluid. Test je kennis, lach mee om de grappigste blunders, zing mee en geniet in de grote bioscoop. Vergeet tenslotte niet om het voetbalveld te betreden, waar je zelf kunt voetballen en een behendigheidsspel kan spelen.


Gemeentearchief Roosendaal [Archief]
Markt 35
4701 PB - Roosendaal
Tel: 0165-579500
www.gemeentearchiefroosendaal.nl

Het Gemeentearchief Roosendaal is de plaats waar de historische informatie van Roosendaal en Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Moerstraten te bekijken is. Hier vindt u niet alleen archieven, maar ook informatie over voorouders, bidprentjes, bouwtekeningen, foto's, films en geluidsbanden.


Commandomuseum [Museum]
Parabaan 10
4706 CN - Roosendaal
Tel: 0165-358441
www.korpscommandotroepen.nl

Een bezoek aan het commandomuseum te Roosendaal. Men kan het museum individueel of met een groep bezoeken. Een gids vertelt over de geschiedenis van de commando's, missies, de opleidingen en de verschillende tenues door de jaren heen.
Openluchttheater Vrouwenhof


Vrouwenhof [Openluchttheater]
Scholtensboslaan
4701 EH - Roosendaal
Tel: 06-53684877
www.openluchttheater-vrouwenhof.nl

Openluchttheater Vrouwenhof wordt door een vrijwillige stichting onderhouden. Het openluchttheater biedt verschillende shows aan. Van muziek tot goochelshows. Een uitje voor het hele gezin.


CITY [Bioscoop]
Lyceumlaan 8
4702 XG - Roosendaal
Tel: 0165-534503
www.cine-service.nl/City

Bioscopen, aangesloten bij C•CINEMAS hebben altijd de nieuwste films in huis. De bioscoop is makkelijk te bereiken met de auto maar ook goed bereikbaar met het OV.


Cinema Paradiso [Filmhuis]
Brugstraat 48
4701 LJ - Roosendaal
Tel: 0165-534503
www.cinemaparadiso.nl

Al meer dan 25 jaar is Filmclub Cinema Paradiso/Filmhuis Roosendaal actief. Opgericht in 1983 in Roosendaal en sinds 1993 ook in Bergen op Zoom. Met een ledental van rond de 1300 vertonen we rond de 80 verschillende titels per jaar.


Indoor Skydive Roosendaal [Skydive]
De Stok 24
4703 SZ - Roosendaal
Tel: 0165-520547
www.indoorskydive.com

De ‘vrije val’ ervaring beleven zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen? Ook voor jou is dat mogelijk! Indoor skydiven geeft je het gevoel van vliegen. In Roosendaal vind je het enige Indoor Skydive Centrum van de Benelux. In de windtunnel zweef je rond alsof je een echte vrije val maakt, puur op de kracht van de wind.


Kart Centre Roosendaal [Karten]
De Stok 3
4703 SZ Roosendaal
Tel: 0165-570777
www.kcr.nl/karten

Één van de beste banen van Nederland! Een leuke baan met snelle bochtencombinaties, zo maak je kennis met het ultieme racegevoel! De baan is uitermate geschikt voor beginnende en ervaren rijders. Tijdens de heat kan je alle tijden volgen op onze modern computer gestuurd scorebord. Kom eens langs!


Outdoor Paintball [Paintball]
De Stok 3
4703 SZ - Roosendaal
Tel: 0165-570777
www.kcr.nl/paintball

Paintball is een spannend en realistisch spel en daarom pas geschikt bij 18 jaar en ouder. In een speciaal aangelegd veld kan je van april tot oktober bij ons outdoor paintballen. Je kunt Paintball reserveren vanaf 8 personen.


Balleland [Lasergame]
De Stok 10b
4703 SZ - Roosendaal
Tel: 0165-560608
www.balleland.nl/lasergame

Je beste vrienden en familie zijn nu je tegenstanders! Het vinden van strategische plekken en schuilhoeken is cruciaal!  Profiteer van de mijnen voor ze JOU uitschakelen. De mijnen hebben speciale krachten. Voor bepaalde tijd word je bijvoorbeeld onzichtbaar of onschendbaar, heb je megapower of rapid fire, waardoor je nog gevaarlijker wordt voor je tegenstanders of geef je ze de kans om je voor te zijn... Speel je in teamverband dan ben jij misschien wel de spion! De lampjes van je pak krijgen een andere kleur en je kunt daardoor nog dichterbij je tegenstander komen! Je moet vooral sterk in je schoenen staan wil je je staande houden want de centrale computer volgt al je acties: wie raak jij? wie raakt jou? en bovenal... wie wint er? Je eigen scores kun je direct op je laser gun aflezen. Na afloop van het spel ontvangt ieder zijn eigen scoresheet waarop alle gebeurtenissen kunnen worden afgelezen. Je kunt je resultaten bekijken en vergelijken met de scoresheets van je medespelers en weer even goeie vrienden worden onder het genot van een lekker drankje en/of hapje.


 

 

Webdesign: Ron Fonteine
 

Disclaimer


View My Stats